Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!!!

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Νέοι άνθρωποι στην πολιτική

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, όμως από μικρή  θέλησα να ζήσω στην επαρχία και  το κατάφερα, όταν το 1995 μετακόμισα μόνιμα στο Παρθένιο του Δήμου Χαλκηδόνας.
Από γονείς ποντιακής καταγωγής, κόρη του Γιάννη Γεωργιάδη από το Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου και της Άννας Σαρηγιαννίδου από το Παρθένιο Χαλκηδόνας, έμαθα να παλεύω και να διεκδικώ πάντα με πάθος, για τις ανθρώπινες αξίες, για μια καλύτερη ζωή.
Συνδικαλίστρια από μαθήτρια έμαθα να μάχομαι για τα πιστεύω μου και για το καλό του τόπου. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τα φοιτητικά μου χρόνια, όπου το πείσμα δυνάμωσε ασχολούμενη με την ΠΑΣΠ ΤΕΙ . Αργότερα ως εργαζόμενη στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης διετέλεσα γραμματέας και ταμίας του Συλλόγου εργαζομένων επί σειρά ετών. Διετέλεσα Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Παρθενίου και συμμετείχα ως μέλος στο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χαλκηδόνας.
Ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Χαλκηδόνας από το 2002.
Σήμερα, γνωρίζοντας τα καθημερινά προβλήματα, πιστεύω ότι έχω την ικανότητα, το πάθος και το πείσμα να υποστηρίξω και να στηρίξω τον τόπο που ζω και μεγαλώνω τα τέσσερα παιδιά μου, για ένα καλύτερο αύριο
Ευχαριστώ
Σοφία Γεωργιάδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ